בין אם זו הלידה הראשונה או השישית, מגיע לה מתנה – עד למיטה, באותו היום וללא עלות משלוח. כן, אפילו אם היא כבר לא מתרגשת מהחיתול הראשון.

למה ללדת דווקא באסותא אשדוד?

מאז שנפתח בשנת 2017, בית החולים הציבורי אסותא אשדוד הפך לבחירה של אלפי משפחות – עם מעל 30,000 לידות עד היום, ובממוצע של למעלה מ־6,000 תינוקות בשנה.

מחלקת היולדות כוללת 8 חדרי לידה פרטיים, שניים מהם מותאמים ללידה טבעית מלאה, כולל מקלחת הידרותרפית, גז צחוק (בלי שיפוטיות) וכדור פיזיו (למי שבאמת חושבת שזה עוזר).

הגישה כאן היא ברורה: לידה טבעית ככל האפשר, בליווי מיילדות מיומנות, עם רופא בכוננות ורצון אחד – שתצאי שלמה, פיזית ונפשית.

אפס הפרדה, אפס רגשות אשמה

המחלקה כוללת אגף “אפס הפרדה” – שם התינוק איתך מהשנייה הראשונה ועד השחרור. למי שמעדיפה גמישות – אפשר לבחור גם בשהות משולבת או לחזור לישון קצת לבד (בלי רגשות אשם).

ישנן כ-60 מיטות לאחר לידה, עם מקלחת פרטית, פינת החתלה, וכורסה נפתחת לבן/בת הזוג – כי גם הם צריכים לנחור בנוחות לידך.

ביחידת הפגים (NICU) תמצאו 15 עמדות טיפול, כולל 5 לדרגה שלישית – עם סביבת טיפול רגישה, מוארת ברכות, ואזורי פרטיות למשפחות.

גם גוף, גם נפש

תכנית “עטופה” של בית החולים נועדה לנשים שחוו לידות טראומטיות או חרדה סביב הלידה – צוות מיילדות ייעודי מלווה אותך עם הכלים והתמיכה הרגשית.
ויש גם קורסי הכנה ללידה, סדנאות אחרי לידה, ויועצות הנקה שממש מתלהבות מהעבודה שלהן.

מתנה? מצאנו לך את הפתרון

מאמיל’ה מציעה מארזים ליולדת ולתינוק, עם שליחה חינמית ומהירה עד למחלקת היולדות באסותא אשדוד. בין אם זו בובה רכה או שמן גוף מרגיע – אנחנו יודעים לבחור את השילוב שיעלה לה חיוך, גם עם קצת כאבי תפרים.